AViSTO EASTERN EUROPE

AViSTO EASTERN EUROPE

Član  

AVISTO Eastern Europe je servisna kompanija specijalzovana u oblasti softverskog inžinjeringa sa opsežnom ekspertizom u oblasti Applicational Software, DevOps, Embedded Software i Quality Assurance & Automation. Sertifikovana ISO 9001, 27001, 14001 i SR10 standardom.

Kompanija AVISTO Eastern Europe je osnovana 2008 godine kao ćerka kompanije AVISTO sa sedištem u Francuskoj i član ADVANS Grupe. Zahvaljujući svojim razvojnim centrima u Beogradu i Novom Sadu AVISTO Eastern Europe uspešno isporučuje kompleksne projekte i pruža podršku u radu vodećim svetskim korporacijama, visoko specijalizovanim komapnijama i start-apovima.

Vođeni filozofijom ADVANS grupe da samo strast vodi ka izvrsnosti, našom spemnošću da rešavamo probleme i konstantno unapređujemo svoje veštine uspešno smo realizovali brojne projekte iz različitih industrija i dosegli ekspertski nivo znanja u oblasti:

  • Applicational Software-a sa fokusom na Business Intelligence, Data Warehouse, Application Software Development i Web.

  • DevOps-a sa pristupom baziranim na agile metodi koja obezbeđuje tehnički, funkcionalni i aplikativni razvoj, monitoring i održavanje sistema klijenta.

  • Embedded Software-a koji involvira BSP, Linux, RTOS i SNMP pored drugih alata.

  • Advanced Software Technologies and Quality Assurance sa glavnim fokusom na obezbeđivanje QA & Automation usluga, kao i razvoja eksprtize u segmentu Computer Vision i Virtualne Realnosti.

Ukoliko smatrate da se vaša profesionalna interesovanja poklapaju sa oblastima naše ekspertize budite slobodni da nam prosledite vašu aplikaciju. AVISTO Eastern Europe obezbedjuje kompletan trening svojim zaposlenima u Srbiji ili u Francuskoj u zavisnosti od potreba posla u cilju kreiranja pravih uslova za dalji profesionalni razvoj zaposlenog i kompanije. Više informacija je dostupno na www.avisto-eastern.com

Steknite prvi utisak o kompanijskoj kulturi na Instagramu ili saznajte više o poslovnim vestima i otvorenim pozicijama posetom LinkedIn profila.

Instagram https://www.instagram.com/avistoeasterneurope/?hl=en

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/5090466/admin/

Imate pitanje ili dva? Pišite nam na contact@avisto-ealsys.com predmet: IT Konekt ili DM na Instagram-u.

2020-02-27T16:00:41+00:00