ENDAVA

ENDAVA

Endava je javna tehnološka kompanija, sa preko 18 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz rešenja “Digital Evolution”, “Agile Transformation” i “Automation”, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije.

Endava ima više od 5.200 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji.

Pored ulaganja u dugoročne odnose sa klijentima, Endava je prepoznala značaj ulaganja i u svoje zaposlene i njihove karijere i na taj način se istakla kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca za najkvalitetnije i najtalentovanije softverske inženjere u regionima u kojima posluje.

Svoju organizaciju Endava je izgradila oko jednostavne filozofije: fokusirati se na pomaganje ljudima da uspeju. Ljudima koji rade u Endavi, ali i ljudima koji sa njom saradjuju i koriste njene sisteme i aplikacije.

Endava je u Srbiji prisutna od 2015. godine, kada se spojila sa domaćom kompanijom PSTech, koja je bila jedan od srpskih pionira na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja. Sa skoro 500 zaposlenih, jedna je od najvećih softverskih kompanija u zemlji.

2020-02-27T15:36:16+00:00