ENDAVA

ENDAVA

Endava je privatna kompanija koja pruža IT usluge, sa više od 15 godina iskustva u radu sa vodećim svetskim firmama iz oblasti finansija, osiguranja, telekomunikacija, medija, tehnologije i maloprodaje, kojima pomaže u razvoju i transformaciji poslovanja kako bi zadovoljili potrebe sadašnjih i budućih korisnika.

Endava ima preko 4,600 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi, Centralnoj i Zapadnoj Evropi i Latinskoj Americi i razvojnim centrima u Kolumbiji, Makedoniji, Moldaviji, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Venecueli, Urugvaju i Argentini.

Zajedno s ulaganjem u dugoročne odnose sa klijentima, Endava je prepoznala važnost pružanja izazovnih karijera koje ispunjuju ljude, a time se istakla kao jedan od najboljih poslodavaca za najkvalitetnije i najtalentovanije softverske inženjere.

Endava je u Srbiji prisutna od 2015. godine, kada se spojila sa domaćom kompanijom PSTech, koja je bila jedan od srpskih pionira na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja. Sa više od 380 zaposlenih, jedna je od najvećih softverskih kompanija u zemlji.

2018-03-07T11:33:15+00:00