eFront

eFront

Kompanija eFront, locirana u samom središtu Beograda, lider je na polju rešenja namenjenih finansijskoj industriji u oblastima alternativnih investicija i upravljanja rizicima. Sa oko 800 klijenata na svim kontinentima, proizvodi eFronta postavljaju standarde u industriji.

Rešenja koja eFront razvija usmerena su pre svega ka investicionim fondovima u sektoru privatnih investicija (Private Equity), investiranja u nekretnine, bankama i osiguravajućim društvima. A da je to oblast koja ima ozbiljnu perspektivu pokazuje i činjenica da sa više od 400 zaposlenih radi na istom cilju u beogradskoj kancelariji, kao i da je u planu da se tokom 2019. godine taj broj još više poveća.

U R&D sektoru na globalnom nivou sa preko 120 developera (sa najvećim fokusom na C#, Javu, JavaScript) i agilnim pristupom omogućujemo da naši softveri budu najinovativniji na tržištu.Veliku prednost smatramo pružanje iskustva mladima kada je reč o funkcionisanju u okviru ozbiljnog, organizacionog sistema gde se uz korporativne norme gradi i čuva kultura kompanije, dobra energija, podsticanje druženja, timska atmosfera i siguran, stabilan posao.

2019-02-08T15:30:13+00:00