SOFTWAREHAUS

SoftwareHaus je danska firma koja posluje u Srbiji od 2017. godine. Osnova delatnosti su izrada softverskih rešenja i stvaranje internet prisustva, kako za svoje potrebe tako i za potrebe naših klijenata.

Ono što se nametnulo od početka kao ideja vodilja, prvo u teoriji a zatim i u praksi, jeste upravo spoj dve zemlje i dva mentaliteta koji su vrlo brzo počeli da daju sjajne rezultate. Danska radna etika i srpski duh poznati su svima, ali ono što još uvek nije dovoljno poznato svetu jeste veliki broj izuzetnih profesionalaca u srpskoj IT zajednici.

U skladu sa našom misijom i vizijom, upravo to će biti naš glavni cilj pored uspešnog poslovanja – ulaganje u talentovane pojedince u Srbiji. Počeli smo sa tridesetak već zaposlenih, a nastavljamo ambiciozno sa većim projektima u kojima ćemo sprovoditi stručne prakse za talentovane mlade, pored podrazumevanog širenja našeg tima.

Naša najveća ambicija je da SoftwareHaus u bliskoj budućnosti stane rame uz rame sa najboljim poslodavcima u Srbiji, i da zajedničkim naporima stvorimo uslove za zaposlene koji će biti na svetskom nivou.