Konferencije gradova 2019-03-31T19:46:44+00:00

BEOGRAD – IT CONFERENCE

BELEXPOCENTAR | 13. I 14. APRIL
Petu godinu zaredomu Beogradu oganizujemo Fullstack konferenciju – za Back-End i Front-End developere. Ove godine u Beograd dovodimo Uncle Boba, jednog  od najtraženijih IT predavača na svetu! Mnogi ITjevci kažu da je najbolji predavač kojeg su ikada slušali! Osim Uncle Boba, na ovogodišnjoj konferenciji, nas očekuju i mnogi drugi poznati svetski stručnjaci.
PROGRAM POGLEDAJTE NA LINKU.
KUPI KARTU

ZAGREB – IT CONFERENCE

HOTEL SHERATON | 14. APRIL
Ove godine, ITkonekt dolazi u Zagreb nakon pet godina postojanja u Srbiji! U okviru ITkonekt događaja, organizujemo i Fullstack konferenciju koja je namenjena intermediate i senior develoeprima. Zagrebačkoj IT publici takođe dovodimo Uncle Boba, jednog  od najtraženijih IT predavača na svetu! Osim Uncle Boba nas očekuju i mnogi drugi poznati svetski stručnjaci.
PROGRAM POGLEDAJTE NA LINKU.
KUPI KARTU

NOVI SAD – IT CONFERENCE

MASTER CENTAR | 6. APRIL

Na drugom po redu ITkonektu u Novom Sadu imaćete prilike da čujete razne stručnjake iz oblasti Front-enda. Uskoro ćemo objaviti program konferencije i početi sa prodajom karata.

KUPI KARTU

NIŠ – IT CONFERENCE

OFICIRSKI DOM | 20. APRIL

Prošlogodišnji ITkoenkt u Nišu je bio propraćen sa preko 600 IT stručnjaka! Ove godine očekujemo još veće interesovanje za stručna predavanja na našoj konferenciji! Uskoro ćemo objaviti program konferencije i početi sa prodajom karata.

KUPI KARTU

KRAGUJEVAC – IT CONFERENCE

HOTEL KRAGUJEVAC | 24. APRIL

Prvi ITkonekt u Kragujevcu će okupiti IT scenu na jednom mestu. Očekujte razne stručnjake iz Back-End i Front-End oblasti. Uskoro ćemo objaviti program konferencije i početi sa prodajom karata.

KUPI KARTU