GODADDY

O nama

Sa 18 i po miliona korisnika širom sveta i preko 75 miliona domena kojima upravlja, GoDaddy je najveći svetski registar domena jedna od najvećih svetskih hosting kompanija. Osim toga što malim biznisima daje mogućnost da brzo i lako razviju svoj online biznis, GoDaddy je razvio i veliki broj alata i servisa koji pomažu klijentima da poboljšaju skoro svaki segment svog poslovanja. Svojim projektima i idejama, GoDaddy osnažuje male preduzetnike širom sveta da se razvijaju i rastu.

GoDaddy u Beogradu nastao je kao rezultat jedne od najpoznatijih domaćih IT akvizicija. GoDaddy je prepoznao jedinstvenu korisničku strukturu i značajnost alata i servisa koji se kod nas prave za WordPress tržište, kao jedno od najbrže rastućih tehnologija za izradu websajtova.  Osim toga naši toolovi i servisi, nude i ceo menadžment sistem WordPress sajtova (preko 1 milion sajtova under management) kao što su plugin/theme instalacije, uptime monitoring, performance/security scanning itd.

Tim u Beogradu trenutno je fokusiran na razvoj Hosting alata i servisa koji su najbolji na tržištu.

Naši timovi svakodnevno rastu u pravcu razumevanja tržišta, razvoja alata i servisa za GoDaddy hosting, gde svaki od naših alata svakodnevno skaliraju na ogroman broj klijenata koji zahtevaju “best in class” uslugu.

Ono što je kod nas jedinstveno je to da je, pored inženjerskih timova, GoDaddy Belgrade domaćim i vrhunskim produkt menadžment i produkt marketing timovima, user experience dizajnerima, napredne i premium podrške za WordPress.

Ekspertiza koju razvijamo u Beogradu je potpuno razumevanje WordPressa tržišta, WordPress hostinga i stvaranje “best in class” proizvoda i servisa. GoDaddy je ujedno i najveći WordPress hosting provajder na svetu.

Otvorene pozicije u Beogradu mozete pogledati na linku: careers.godaddy.com

Atmosfera u kompaniji