ITkonekt treninzi 2019-09-20T14:02:00+00:00

ITkonekt treninzi

Strukturu zaposlenih u IT kompanijama danas čine pretežno tehnički profili kadrova koji novu vrednost stvaraju kroz razvoj i održavanje sofverskih rešenja. U svom radu zaposleni su u svakodnevnoj komunikaciji sa klijentima a “delivery management” procesi se uglavnom realizuju primenom različitih pristupa upravljanju projektima (waterfall, agile, hybrid). Značajan deo klijenata su veliki internacionalni sistemi, koji gaje sopstvene metodologije upravljanja projektima, obično oslonjene na neku od globalno prepoznatih metodologija (PMI® , SCRUM).

Zaposleni u IT kompanijama poseduju različite nivoe znanja u oblasti upravljanja projektima, pa postoji potreba za podizanjem nivoa svesti i nivoa znanja u ovoj oblasti, kako bi se podigla svakodnevna efikasnost i produktivnost zaposlenih.

Organizujemo treninge koji pomažu u rešavanju problema svih zaposlenih koji učestvuju u radu na projektima sa klijentima  (developera, PM-ova, testera, biznis analitičara i drugih)

Treninge organizujemo sa iskusnim instruktorom koji je iskustvo sticao radeći na velikim projekatima sa klijentima iz celog sveta.

Kurs je potpuno usklađen sa PMBOK® Guide 6th edition izdatim od strane Instituta za Upravljanje Projektima (PMI®), kao i sa zahtevima za 35 sati obuke neophodne za pristup polaganju ispita za PMP® i CAPM® sertifikat koji izdaje PMI®.

U skladu sa pravilima definisanim u  PMP® Handbook učesnici kursa mogu prijaviti 35 sati kontakt obuke i tako zadovoljiti jedan od kriterijuma za polaganje ispita za PMP® i/ili CAPM® sertifikat.

Radionice su već uspešno realizovane u nekim IT kompanijama u Srbiji i imale dobre rezultate.

Ukoliko ste zainteresovani za Trening upravljanja projektima ili imate potrebu za nekom drugom vrstom treninga, pištine nam na info@itkonekt.com.