Projekti 2018-09-14T11:01:50+00:00

Mesec u ITju – godišnji događaj

ITkonekt (www.it-konekt.com) je rastuća regionalna IT zajednica. Jednom godišnje, okupljamo celu IT scenu na jednom mestu na ITkonekt događaju. ITkonekt događaj je sačinjen od nekoliko delova koji se paralelno dešavaju: IT sajam zapošljavanja, IT konferencija, Gejming deo, Priče u IT-ju i razne radionice i sporedna dešavanja.

Sarađujemo sa preko 100 IT kompanija, više od 10000 IT stručnjaka, i preko 100 stranih i domaćih predavača koji su nastupali na našim konferencijama, kao i velikim brojem IT organizacija i medija.

VIDI VIŠE…

Kreativne kampanje

Tokom niza godina, ITkonekt je prerastao u moćnu platformu koja okuplja veliki broj IT stručnjaka, kompanija, organizacija, medija. IT kompanije nam se stalno obraćaju  za rešavanje problema u IT industriji i za pomoć u pričanju njihove priče i kreiranju nastupa na tržištu. Pomažemo u domenu zapošljavanja, marketinga, organziacije događaja, online nastupa i drugih tekućih problema.

VIDI VIŠE…

Meetupovi u kompanijama

Naši meetupovi su pokrenuli jedan potpuno drugačiji koncept  – umesto da se održavaju negde van prostorija kompanije, mi smo počeli da ih organizujemo unutar prostorija same kompanije. Na ovaj način otvaramo vrata IT kompanija i dovodimo IT stručnjake da se na licu mesta upoznaju sa kompanijom…

VIDI VIŠE…

Priče u IT-ju

Da li ste znali da neki IT-jevci žive neverovatne živote? Da imaju svoju pivaru, svoj bend, prave i nose neverovatne kostime, programerke osvajaju prva mesta u kik boksu? Ove godine smo prvi put pokrenuli ovaj projekat kako bismo podelili inspirativne priče u IT-ju. Malo ko zna da su mnogi IT-jevci, osim što su dobri stručnjaci u svom poslu, takođe uspešni u mnogim drugim oblastima i imaju veoma kreativne i zanimljive hobije. Na prvoj konferenciji: Priče u IT-ju na ITkonektu 2018, predstavili smo samo neke zanimljive priče.

VIDI VIŠE…

Blog – baza znanja IT industrije

ITkonekt je pokrenuo blog koji je jedinstvena baza znanja u IT. Za naš blog pišu iskusni stručnjaci iz IT industrije, na aktuelne teme, kojim se u poslu i sami svakodnevno bave. Na jednom mestu nalazi se prikupljeno dragoceno znanje i iskustvo velikog broja stručnjaka iz IT industrije. Cilj je da se ova baza znanja neprestano uvećava i da se na ovaj našin širi i razmenjuje iskustvo u IT zajednici.

VIDI VIŠE…

Podrška žena u ITju

Iako se programiranje još uvek više doživljava kao muško zanimanje, ipak postoji značajan broj žena koje su veoma uspešne u ovoj oblasti. Žene mogu takođe biti odlični stručnjaci u IT industriji, i zato želimo da pomognemo da se što više njih opredeli za karijeru u IT-ju. Budući da se u ovoj industriji nudi sve veći broj poslova, kada bi se što više žena odlučilo da radi u IT-ju, stepen nezaposlenosti u našoj zemlji bi se smanjio.

VIDI VIŠE…

Centar za razvoj IT karijere

ITkonekt radi i kao Centar za razvoj karijere polaznika edukativnih IT ustanova. Zvanični smo Centar za razvoj IT karijere Belgrade Institute of Technology BIT, a sarađujemo i sa drugim edukativnim IT ustanovama koje rade na obrazovanju kvalitetnih IT kadrova. Pomažemo da novi kadrovi u IT-ju, koji imaju dobre kvalitete, pronađu prvu šansu za posao u našim partnerskim IT kompanijama.

Ukoliko tražiš prvu šansu za posao u IT industriji ili novo zaposlenje, i treba ti pomoć, piši nam na info@itkonekt.com

Online ITkonekt

Neposredno pred ITkonekt događaj 2016-te godine, organizovali smo regionalni online događaj: Online ITkonekt. Ovaj događaj se održavao na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi, gde su posetioci mogli da prošetaju kroz četiri virtuelna sprata: IT job fair floor, Gaming floor, Edu floor i Startup floor…

VIDI VIŠE…