3AP

3AP

3AP – As Agile As Possible – je mlada švajcarska kompanija koja se od 2014. godine aktivno bavi razvojem tehnološko naprednih softverskih rešenja po Agile metodologiji i koja okuplja IT i druge profesionalce u Cirihu, Beogradu i Kruševcu. Partner sa preduzetničkim načinom razmišljanja koji razume potrebe kako malih preduzeća tako i kompanija.
Inovativnost, strast za postignućem i radoznalost su stvari koje nas pokreću. Mi živimo naše vrednosti, verujemo i podržavamo jedni druge i podstičemo konstantan razvoj i unapređivanje.
Ambicija naših klijenata nas pokreće da razvijamo digitalna rešenja okrenuta korisnicima i tako zajedno gradimo bolja digitalna iskustva korisnika.
Za razvoj digitalnog rešenja koristimo naš start-up pristup, a metode koje koristimo su design thinking, Agile delivery and Lean UX.
Koristeći ovaj prilagođeni pristup i naše iskustvo realizujemo i održavamo ideje.
Naš tim od preko 40 ljudi čine IT inženjeri, matematičari, dizajneri, marketing & HR profesionalci, a zajedničko svima nama jeste velika želja za uspehom, motivacijom i potreba za stalnim usavršavanjem i učenjem.

WEBSITE:  https://3ap.ch/

2019-03-07T12:57:39+00:00