3AP

3AP

3AP – As Agile As Possible – je mlada švajcarska kompanija koja se od 2014. godine aktivno bavi razvojem tehnološko naprednih softverskih rešenja po agile metodologiji i koja okuplja IT i druge profesionalce u Cirihu i Beogradu.

Uz pomoć našeg jedinstvenog RAD frejmvorka i „Startup-in-a-box“ pristupa, mi pomažemo našim klijentima da dostignu svoj pun potencijal i ostvare svoje poslovne ciljeve. Mi pratimo njihovu digitalnu transformaciju i osiguravamo njihov uspeh i zadovoljstvo.

Ono što 3AP izdvaja u odnosu na druge kompanije u industriji jeste disruptivni način razmišljanja, tipovi projekata na kojima radimo, odnos kakav imamo prema klijentima i način na koji biramo ljude koji će postati deo 3AP tima i kulture.

Projekti na kojima radimo su tehnološki napredni, izazovni, inovativni i novi. Najveći broj klijenata sa kojima sarađujemo dolazi iz finansijske industrije i industrije osiguranja, s tim da mi uživamo u tome da radimo i sa startupovima koji žele da daju neku novu vrednost tržištu.

Mi verujemo da su naši zaposleni naša najveća vrednost. Naš tim od 40+ ljudi čine IT inženjeri, matematičari, dizajneri, marketing & HR profesionalci i ono što je zajedničko svima njima jeste to da svi imaju veliku želju za uspehom, motivaciju i potrebu za stalnim usavršavanjem i učenjem.

WEBSITE:  https://3ap.ch/

2018-03-07T11:26:48+00:00