QUANTOX

QUANTOX

Quantox је posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente i tržista iz preko 15 zemalja širom sveta. Tokom godina, tim koji je brojao samo nekoliko mladih i ambicioznih ljudi koji su imali jasnu viziju za budućnost, prerastao je u stabilnu, brzo rastuću kompaniju koja svojim zaposlenima pruža neprekidan profesionalni razvoj i mogućnost za dalje unapređenje.

Naš tim je porastao na više od 170 visoko kvalifikovanih stručnjaka u svojim oblastima i, kombinujući njihove talente omogućavamo stvaranje bilo koje vrste digitalnog proizvoda za desktop, mobilne ili VR uređaje. Smešteni smo na 5 lokacija, četiri kancelarije u najvećim srpskim gradovima, i jedna u Americi, Santa Monika.

Pored angažmana u tekućim projektima, naš tim je aktivan u kontinuiranoj obuci, i stalno razvija svoje znanje i iskustvo u najnovijim tehnikama i tehnologijama. Razvijajući i unapređujući kompaniju, naučili smo da osluškujemo i pratimo potrebe za napredovanjem zajednica u kojima poslujemo, jer samo zajedno možemo ostvariti ciljeve koji će biti plodonosni za celo društvo. To je ujedno i razlog zašto aktivno učestuvjemo u životu tih zajednica i podržavamo njihov razvoj.

2018-03-07T11:36:25+00:00