NAMICS

NAMICS

Namics je jedna od vodećih softverskih agencija za e-business i digitalne komunikacije na nemačkom govornom području, koja je osnovana kao studentski projekat na Univerzitetu u Sent Galenu (Švajcarska). Od 1995. godine, Namics se smatra tink-tenkom za strateški konsalting, razvoj koncepta i kreativnog rada kao i za tehničku implementaciju. Namics-ov portfolio obuhvata sistem za upravljanje sadržajem, razvoj veb aplikacija, softverska rešenja za e-trgovinu, digitalnu komunikaciju i razvoj mobilnih poslovnih rešenja.

U Namics-u trenutno radi oko 500 profesionalaca u kancelarijama u Sent Galenu, Cirihu, Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu i Beogradu. Predstavništvo u Beogradu otvoreno je 2014. godine sa planom da, do 2019. godine, zaposli 100 softverskih inženjera koji će biti integrisani u međunarodne timove.

U Beogradu, Namics ima timove za Java, .NET i Frontend tehnologije, timove za razvoj mobilnih aplikacija, kao i tim dizajnera (UI/UX).

Namics sarađuje sa kompanijama koje se nalaze na Forbsovoj listi Top 500 najuspešnijih kompanija na svetu. Među njima su ABB, AMAG, Medela, BASF, Swisscom, Daimler, Swiss Life, UBS, Zurich Airport, Sika, Victorinox i mnoge druge kompanije.

2018-03-07T11:25:18+00:00