NAMICS

NAMICS

Namics je jedna od vodećih agencija za e-business i digitalne komunikacije na nemačkom govornom području. Zahvaljujući širokoj ekspertizi u oblastima strateškog konsaltinga, razvoja koncepta, kreativnog rada i tehničke implementacije, Namics stvara najbolje digitalne transformacije. Portfolio kompanije obuhvata sisteme za upravljanje sadržajem, razvoj veb aplikacija, softverska rešenja za e-trgovinu, digitalnu komunikaciju i razvoj mobilnih poslovnih rešenja.

U svojim kancelarijama u Sent Galenu, Cirihu, Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu i Beogradu,  Namics radi sa klijentima iz različitih industrija. Među njima su: Victorinox, Sika, Ciriški aerodrom, Daimler, Medela, UBS, Migros, BASF, DriveNow i Boehringer Ingelheim.

U Beogradu, Namics zapošljava timove za Java, .NET i Frontend tehnologije, timove za razvoj mobilnih aplikacija, Salesforce timove, timove za dizajn (UI/ UX) i QA ogranak. Od 2014. godine, srpski softverski inženjeri rade na nagrađivanim projektima kao što su Relaunch Sunrise. Mobile First. i MyMedela.

U decembru 2018. godine, Namics se spojio sa Merkle-om, svetskim liderom za digitalna rešenja zasnovana na podacima, omogućivši tako zaposlenima pristup najsavremenijim platformama, tehnologijama i različitim sferama digitalnog tržišta.

2020-03-06T10:12:25+00:00