SAGA

SAGA

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je među najvećim sistem integratorima u Srbiji i lidera na tržištu. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. godini Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi koja se 2013. godine našla na Gartnerovoj listi 10 najuspešnijih sistem-integratorima na ovim tržištima. Saga grupa (Saga BG, Saga CG, Saga MK, Saga RS, NF Innova, Smart i NPS) broji preko 400 zaposlenih (matično društvo 273 zaposlenih), a Sagini zaposleni poseduju preko 1350 sertifikata.

Naš cilj je da podržimo naše klijente u njihovoj digitalnoj transformaciji nudeći im inovativne proizvode, proizvode koji su prilagođeni njihovim potrebama, kao i konsultantske usluge za promenu biznis modela i povećanje vrednosti.

Tokom svog postojanja Saga je ostvarila partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Neka od najznačajnijih priznanja su: HP Platinum Partner, Oracle Platinum Partner, Microsoft Gold Partner, Cisco Systems Gold Partner, Juniper Networks Elite Partner, Fujitsu Technology Solutions Corporate Partner, Interactive Intelligence Elite Partner, IBM Premium  Business Partner, Symantec Gold Partner, i još mnoga druga.

2018-03-07T11:19:43+00:00