PRODYNA

O nama

PRODYNA je inovativna privatna IT konsalting kompanija koja nudi digitalna rešenja za velike korporacije. PRODYNA primenjuje softverska rešenja koja se u potpunosti prilagođavaju potrebama i zahtevima klijenata.

PRODYNA pruža usluge IT konsaltinga, kompleksnih arhitektonskih rešenja za izradu softvera i njegovu implementaciju, izrade projektne dukumentacije, testiranja, kompletnog projekt menadžmenta i aplikativnog sistem-menadžmenta.

Trenutno broji blizu 400 zaposlenih na više evropskih lokacija, i to u: Švedskoj, Danskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Velikoj Britaniji, Holandiji, Srbiji i Grčkoj. Ovaj broj je u stalnom porastu.

Različitost projekata i potreba klijenata na kojima radimo je izazov koji vrlo rado prihvatamo, praveći rešenja koja će biti optimalna i originalna u isto vreme, pospešujući konkurentnost naših klijenata.
Uspeli smo da ostvarimo jako poverenje naših globalnih klijenata iz raznih tržišnih sfera zahvaljujući visokom stepenu transparentnosti i jasnom komunikacijom tokom svih faza projekta. Mi smo uspešni ukoliko su naši klijenti uspešni sa IT rešenjima koje smo za njih razvili.

PRODYNA je uslužna IT kompanija   sa isključivo stalno zaposlenim radnicima.  Naš najveći kapital su znanja, veštine i sposobnosti naših konsultanata, gde su naša ulaganja u njihovu edukaciju i retenciju daleko iznad proseka.

Posvećenost zdravim načinima života i sportu je nešto što mi cenimo i negujemo dok je otvorena komunikacija, dinamičan pristup i orijentisanost ka ciljevima učinila naše kancelarije mestima gde se izazovi, napredak, rad i druženje često susreću. Mešovitost timova, raznolikost projekata i povremena poslovna putovanja čine rad u PRODYNA-i uzbudljivim i zahvalnim.

Atmosfera u kompaniji