VIP MOBILE

O nama

Našu “drugu priču” pre jedanaest godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje. Danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju, a druge priče danas priča preko 1000 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

U našim timovima zajedno rade iskusni i mladi IT inženjeri koji imaju mogućnost da prođu kroz sve delove IT-ja u našoj kompaniji. Rad u našem IT-ju je uvek zabavan i izazovan , što govori i složenost IT ekosistema koji čine preko 200 aplikacija, kao i uvek otvorena vrata u svet najnovijih tehnologija, digitalizacije i agilnih metoda rada. Kao deo Telekom Austrija Grupe i klastera Srbija & Slovenija, deo smo velike mreže stručnjaka i međusobno delimo znanje, razmenjujemo iskustva i usavršavamo se, kroz svakodnevni rad ali i kroz formalne obuke i programe razmene na internacionalnom nivou.

Ponosni smo na činjenicu  da je naša posvećenost inovacijama prepoznata i van granica Srbije i to od strane najuglednijih međunarodnih institucija. Dobitnici smo Global Telecoms Business nagrade u Londonu za prikaz usluge prenosa glasa preko LTE tehnologije u prvom virtualizovanom mrežnom okruženju, kao i Leading Lights nagrade koja nam je dodeljena u Čikagu za najinovativniju strategiju virtualizacije mrežnih funkcija (NFV).

Atmosfera u kompaniji