VIP MOBILE

VIP MOBILE

Našu “drugu priču” pre jedanaest godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje. Danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju, a druge priče danas priča preko 1000 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

U našim timovima zajedno rade iskusni i mladi IT inženjeri koji imaju mogućnost da prođu kroz sve delove IT-ja u našoj kompaniji. Rad u našem IT-ju je uvek zabavan i izazovan , što govori i složenost IT ekosistema koji čine preko 200 aplikacija, kao i uvek otvorena vrata u svet najnovijih tehnologija, digitalizacije i agilnih metoda rada. Kao deo Telekom Austrija Grupe i klastera Srbija & Slovenija, deo smo velike mreže stručnjaka i međusobno delimo znanje, razmenjujemo iskustva i usavršavamo se, kroz svakodnevni rad ali i kroz formalne obuke i programe razmene na internacionalnom nivou.

Ponosni smo na činjenicu  da je naša posvećenost inovacijama prepoznata i van granica Srbije i to od strane najuglednijih međunarodnih institucija. Dobitnici smo Global Telecoms Business nagrade u Londonu za prikaz usluge prenosa glasa preko LTE tehnologije u prvom virtualizovanom mrežnom okruženju, kao i Leading Lights nagrade koja nam je dodeljena u Čikagu za najinovativniju strategiju virtualizacije mrežnih funkcija (NFV).

2020-02-28T10:48:18+00:00