QACUBE

O nama

Kompanija “QA Cube“ je lider u oblasti grafičkih prikaza za kontrolu kvaliteta softvera. „QA Cube“ pomaže kompanijama da ostvare svoju konkurentsku prednost uz pomoć vizuelne analitike za kontrolu kvaliteta softvera i naprednih grafičkih prikaza koji pružaju detaljni pregled svih projekata, integrišući popularne ALM alate i alate za testiranje softvera, uključujući „Tosca Testsuite“ kompanije „Tricentis“, HP QC Enterprise, JIRA, „Microsoft Excel“ , „CA Agile Central“ i druge.

Menadžeri i njihovi timovi koji razvijaju softver po Agilnoj metodi, na jednostavan način mogu dobiti napredne grafičke rezultate testiranja, koji obuhvataju različite tehnologije, sisteme, procese za ažuriranje statusa, potencijalna uska grla i rane znakove upozorenja za iste.

Bankama, kompanijama koje pružaju finansijske usluge, osiguravajućim društvima, kompanijama za telekomunikacije i ostalim sektorima „QACube“ omogućava brz izlazak na tržiste uz smanjen rizik poslovanja.

Kompanija „QA Cube“ d.o.o. osnovana je 2015. godine, kao spin-off kompanije „Sixsentix“ d.o.o., usled ekspanzije „QA Cube“ proizvoda za klijente, najveće kompanije iz bankarskog, finansijskog i telekomunikacionog sektora u Švajcarskoj i Austriji. Kompanija danas ima više od 20 zaposlenih, i nastavlja da raste.

„QA Cube“ d.o.o. je tu da svojim klijentima isporuči napredna rešenja, nove integracije i aplikacione programske interfejse za popularne alate za testiranje softvera, kao i da potpomogne implementaciju izveštaja kontrole kvaliteta softvera. Osim toga, tu smo da pružimo mogućnost razvoja našim zaposlenima, kao i radno okruženje koje je stimulativno i ugodno.

Za više informacija, posetite www.qacube.com i naše strane LinkedIn, Xing, Facebook, Instagram i Twitter.

WEBSITE:  www.qacube.com

Atmosfera u kompaniji