EXLRT

EXLRT čini tim od oko 70 visoko kvalifikovanih stručnjaka za razvoj softvera. Smešteni smo u dva razvojna centra u Srbiji, u Novom Sadu i Nišu. Pored toga imamo kancelarije i u Sjedinjenim Američkim Državama i Holandiji.

Kompanija je osnovana 2007. godine i od osnivanja pa do danas smo kvalitetom softverskih rešenja koje pružamo prepoznati od strane vodećih svedskih brendova, poput Turkish Airlines, Disneyland Paris, IBM i mnogih drugih. Domeni naše ekspertize su .NET, Java i sistemi za upravljanje sadržajem (CMS).
Koristeći sve mogućnosti za razvoj i usavršavanje; od online učenja na Pluralsight-u do posete konferencija u zemlji i inostranstvu, stremimo održavanju naše ekspertize na najvišem nivou.
Razvijajući sebe, trudimo se da ujedno razvijamo i zajednicu, te su naše kolege suosnivači Sitecore User Group u Srbiji i predavači na domaćim i inostranim konferencijama i meetup-ovima.

Pored tehničkog aspekta, čvrsto verujemo da je razvoj softvera timski sport, a ravna organizaciona struktura i dobra atmosfera je nešto čime se dičimo.

Ako vas zanima kako izgleda raditi u EXLRT-u, posetite nas na ITkonektu. Vidimo se! 🙂