YOUNIFY

O nama

Younify je jedna od vodećih firmi koja se bavi izradom Magento web prodavnica i osnovana je 2007. godine. Naša firma posluje za holandsko tržiste i iza sebe ima vise od 250 uspešnih projekata. Younify daje stabilna i pre svega profitabilna rešenja kada je u pitanju Magento web prodavnica. Iskustvo, kvalitet i veliki potencijal su ono što nas čini stručnjacima u ovoj oblasti. Sa druge strane, obezbedili smo svojim zaposlenima veoma podsticajno, dinamično, pozitivno i izazovno radno okruženje u timu mladih profesionalaca uz velike pogodnosti rada u kod nas.

Younify je prvi organizator internacionalne konferencije “Meet Magento” u Srbiji. Već dve godine za redom dokazali smo vodeću poziciju u Magentu i poslovanju u e-trgovini kao jedna od najuspešnijih razvojnih kompanija. Obzirom na to da je naša glavna kancelarija u Nišu, odredili smo ga kao rodni grad za održavanje konferencija od internacionalnog značaja. Sa vise od 300 učesnika na obe konferencije, Younify je doveo Magento do mnogo šire publike u odnosu na ranije.

Ono na šta obraćamo posebnu pažnju jeste zadovoljstvo svih zaposlenih. Timski duh, profesionalnost u radu, posvećenost zadatku i lojalnost naših zaposlenih su ono što nas čini tako uspešnim i prepoznatljivim na tržištu. Zajednička putovanja, posete konferencijama, druženje posle posla, pogodnosti za letovanja na moru, mnogo zabave i tim-building aktivnosti kao i mogućnost usavršavanja i profesionalnog napredovanja su samo neke od pogodnosti koje pruzamo svojim zaposlenima, uz viziju da rastemo i razvijamo se zajedno.

Uvek smo spremni za nove ideje i nova poslovna poznanstva. Ukoliko ste zainteresovani da se priključite našem timu i postanete deo Magento ekipe, svoje biografije nam možete slati na: jobs@younify.nl

Atmosfera u kompaniji