COMDATA

O nama

Kompanija ComData osnovana je 1992. godine, i od samog početka se bavi isključivo razvojem softvera. Veliko iskustvo u programiranju i poznavanju poslovnih procesa u različitim oblastima privrede rezultiralo je probojem na inostrano tržište industrijskog softvera, na kojem je bazirana većina aktivnosti danas.

Razvoj softvera se odvija na principu malih timova sastavljenih od iskusnih profesionalaca sa dobrim poznavanjem programskih jezika, tehnologija i poslovnih procesa. Naša rešenja se koriste na evropskom i svetskom tržištu u različitim industrijama uključujući logistiku, transport, medicinske usluge, odnose sa potrošačima, navigaciju; komandne, kontrolne, komunikacione i bezbednosne module za industrijska rešenja i mašine, razvoj kontrolnih mehanizama za mašine koje se svrstavaju u Industriju 4.0.

Radimo isključivo razvoj novih softverskih projekata od kojih su neki na samom vrhu po pitanjima primene novih tehnologija i dominantnosti kompanija korisnika na međunarodnom tržištu.

Kako bi naši programeri bili obučeni i upoznati sa najnovijim tehnologijama i ICT trendovima, puno ulažemo u obuku zaposlenih. Nudimo i organizujemo kako interne tako i eksterne treninge, učešća na stručnim predavanjima i specijalizovanim seminarima i sajmovima.

Kompanija ComData ima stalno otvoren konkurs za medior / senior C#, JavaScript i C/C++ developere.

Više o nama saznajte na www.comdata.rs

WEBSITE:  www.comdata.rs

Atmosfera u kompaniji