DAON

O nama

Daon je jedan od inovatora u svetu za razvoj i implementaciju biometrijskih sistema autentifikacije i identifikacije. Kao pionir u kombinovanju sigurnosnih metoda biometrijske identifikacije Daon je prisutan u različitim industrijama, počevši od platnih sistema, digitalnog bankarstva, osiguranja, telekomunikacionih sistema ali i velikih državnih projekata za sigurnost graničnih prelaza i drugih poverljvih infrastrukturnih projekata.

Posebno smo ponosni na naše ljude, poslovne odnose i kompanijske vrednosti. Zapošljavamo najistaknutije stručnjake širom sveta. Naši zaposleni rade sa najnaprednijim modernim tehnologijama i podržavaju neke od najvećih biometrijskih projekata u svetu. Gradimo okruženje u kojem su naši zaposleni motivisani, a doprinos je prepoznat i redovno nagrađen. Naši timovi su napravljeni od ljudi koji podržavaju jedan drugog i svako ima opciju za dalji napredak, kako na profesionalnom, tako i na privatnom nivou.

Daon često daje više od osnovnih benefita svojim zaposlenima. Razumemo važnost odnosa posla i privatnog života, i trudimo se uvek da dajemo dobre benefite sa realnim mogućnostima za napredak. Ako želite da postanete deo našeg tima u našoj novoj kancelariji u Beogradu, pogledajte naše otvorene pozicije i javite nam se. Radujemo se našoj budućoj saradnji!

WEBSITE:  www.daon.com

Atmosfera u kompaniji