SEAVUS
Kancelarije: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš

VIDI POSLOVE
O nama

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja.

Priča o našoj kompaniji počinje davne 1999. godine u Švedskoj, sa nekoliko ljudi i zajedničkom idejom. Danas smo multinacionalna kompanija koja svojim klijentima kontinuirano pruža usluge i proizvode visokog kvaliteta koristećí agilni pristup sa fokusom na poslovne vrednosti klijenata. Poslujemo u 15 kancelarija u 8 zemalja i na četiri lokacije u Srbiji – Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Od decembra 2020. postali smo deo Aricoma Grupe. Udružujući snage mi težimo da zajedničkim radom u oblastima u kojima poslujemo pružimo uslugu vrhunskog kvaliteta našim klijentima. Jedan od rezultata ovakve saradnje je mogućnost širenja našeg poslovanja i stvaranja novih mogućnosti profesionalnog razvoja za naše zaposlene.

Kompanija ima preko 900 zaposlenih širom sveta koji poseduju raznovrsna znanja iz oblasti IT-ja i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko. Kompanijski portfolio koji se neprestano proširuje pokriva BSS/OSS, CRM, CEM, Business Intelligence rešenja, ALM, embedded programiranje, poslovne i potrošačke proizvode, mobilne aplikacije i ‘gaming’ rešenja, managed services, kao i razvoj ‘custom’ aplikacija, konsalting i ‘resourcing’.

Sa 15 kancelarija u 8 zemalja, podržavamo preko 4.000 klijenata tako što smo direktno uključeni u proces postizanja njihovih ciljeva. Sa nekima od njih uspešno saradjujemo više od 20 godina. Naš portfolio uključuje uspešne priče sa globalnim telekom operaterima, organizacijama iz bankarskog i finansijskog sektora, tehnološkim kompanijama i mnogim drugima.

Raznovrsna i inkluzivna organizaciona struktura je ključ našeg dugogodišnjeg poslovnog uspeha. Fokusirani smo na promociju i pružanje mogućnosti za jednako zapošljavanje, rodnu raznolikost, ravnotežu između poslovnog i privatnog života, korporativnu etiku, poslovnu kulturu zasnovanu na timovima i pozitivno radno okruženje.

I postajemo sve jači!

Ako želite da se pridružite našem međunarodnom timu i promenite svoj život, posetite našu stranicu o prilikama za zapošljavanje: https://career.seavus.com/job-opportunities

Atmosfera u kompaniji