2E SYSTEMS

2e Systems je visoko svestrana računalno inženjerska i razvojna tvrtka specijalizirana za online rezervacije, e-trgovinu, mobilne uređaje, chatbot servise i komunikacijska rješenja vezana za zrakoplovnu industriju. Tvrtka je osnovana u veljači 2000. u blizini Frankfurta u Njemačkoj, a danas ima urede i u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Irskoj i SAD-u. Mi smo međunarodni tim od preko 90 ljudi koji predstavljaju 25 različite nacionalnosti. Naše zrakoplovne aplikacije su:

eeSkySuite – Aplikacije za putnike

eeSkySuite je robustan internetski sustav za rezervaciju (IBE) i e-trgovinu te služi kao komunikacijska platforma koja olakšava besprijekorno digitalno iskustvo za putnike u zračnom prometu. Dostupno kao potpuno integrirana platforma ili pojedinačni moduli, eeSkySuite omogućuje zrakoplovnim tvrtkama da izgrade mobilna i računalna rješenja koja podržavaju i poboljšavaju iskustvo putovanja putnicima: od same rezervacije zrakoplovne karte, preko online prijave na let te usluga prije i nakon leta.

eeCrewConnect® – aplikacije za posadu

eeCrewConnect® je inteligentni sustav slanja obavijesti i mobilna aplikacija koja je neophodna za rad posade. Automatizacijom komunikacije sa članovima posade o svim promjenama u rasporedu letova, eeCrewConnect® smanjuje operativne troškove zračnih prijevoznika poboljšavajući svakodnevnu učinkovitost i osiguravajući brži oporavak od posljedica prouzročenih zbog izvanrednih okolnosti (IROPS).

Kako to radimo bolje

Brz, fleksibilan i dinamičan tim stručnjaka koji donosi inovativna, ekonomična rješenja i stalna poboljšanja prema zahtjevima naših klijenata kao i iz našeg dugogodišnjeg iskustva.

Kao integracijski stručnjaci, omogućujemo našim klijentima da dobiju najbolje rješenje uz „best of breed“ pristup kroz višestruku podršku za različite PSS, GDS, DCS sustave te sustave za raspored posade, određivanje cijena, usluga plaćanja kao i raznim drugim sustavima.

Koristi za zrakoplovne tvrtke su vidljive kroz smanjenje troškova poslovanja te brzi izlazak na tržište sa novim idejama i rješenjima.

Nudimo sve profesionalne usluge: koncepciju, definiciju, analizu poslovanja, upravljanje projektima, razvoj aplikacija, ispitivanje kvalitete, poboljšanja i podršku.

Radimo ruku pod ruku kao partneri s našim klijentima kako bismo podržali njihove digitalne strategije koje se brzo razvijaju kako bi ostale konkurentne.

2e Systems smatra se vodećom tvrtkom u isporuci fleksibilnih modularnih softverskih aplikacija za klijente zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Za daljnje informacije o našim proizvodima posjetite 2e-systems.com.