IT kompanija Better Collective d.o.o. Niš je deo internacionalne medija grupe Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.

Zahvaljujući svojim platformama Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama.

U svom portfoliju Better Collective ima više od 2000 sajtova koji su posvećeni edukaciji korisnika, kao i obezbeđivanju tačnih i pravovremenih informacija.

Better Collective su 2004. godine osnovali Jasper Segor i Kristian Kirk Rasmusen kao start-up kompaniju. Danas Better Collective ima više od 400 zaposlenih i kancelarije u dvanaest gradova širom sveta – Kopenhagen, Niš, London, Stouk on Trent, Pariz, Beč, Krakov, Lođ, Solun, Fort Loderdejl, Nešvil i Stokholm.

Niš je bio prvi grad u kome je Better Collective otvorio kancelarije izvan Danske. Od 2016. do danas postignut je ogroman uspeh. Sada u Nišu ima više od 120 zaposlenih, a u planu je da nas do kraja 2020. godine bude 150.

Insistiramo na primeni skandinavskog modela poslovanja u svim našim kancelarijama. Naši zaposleni rade pod jednakim uslovima, bez obzira na lokaciju.

Pošto nam je primarni cilj da zaposleni budu zadovoljni na svom radnom mestu, omogućili smo konkurentne plate, stalnu edukaciju, privatno zdravstveno osiguranje, fleksibilno radno vreme, obrok u našoj kantini i još mnogo toga.