ZICER

ZICER

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) je mjesto gdje se dobre ideje pretvaraju u poduzetništvo!

Osnovao ga je Grad Zagreb sa ciljem unapređenja poduzetničkog okruženja i društva u cijelosti.

Poseban naglasak ovdje se stavlja na razvoj inovativnih visokotehnoloških proizvoda. Put od stvaranja ideje do njezine realizacije ostvaruje se kroz pomno osmišljene programe inkubacije i akceleracije. ZICER-ovi stanari uz moderne modularne urede, vrhunske laboratorije i ostalu poticajnu infrastrukturu lakše savladavaju svoje startup izazove. Za sve freelancere ovdje je na raspolaganju i najbolji coworking u gradu!

Edukacije i savjetovanja usmjerene unapređenju poduzetničkih kompetencija sadašnjih i potencijalnih zagrebačkih poduzetnika svih profila provode se u ZICER Plavom uredu –Poduzetničkom centru grada Zagreba. Uz točne, razumljive i pravovremene informacije te stručnu podršku iz pravnog, računovodstvenog, financijskog i ostalih područja, ulazak u poduzetništvo je lakši!

Razmjena znanja i ideja te povezanost koja se ovdje stvara kroz brojne edukacije, konferencije, meetupove, hackatone i neformalna druženja u ZICER-ovim modulima i dvoranama stvaraju neprocjenjivu vrijednost koja se potom reflektira u održivosti poslovanja i ostvarenim prihodima!

2019-03-21T13:12:49+00:00