INGSOFTWARE

O nama

Ingsoftware je kompanija koja se bavi razvojem softvera, istraživanjem, saradnjom sa startupovima i razvojem IT rešenja sa ciljem povećanja profitabilnosti i efikasnosti poslovanja klijenata širom sveta.

Kompanija je osnovana 2009. godine u Nišu, sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima tržišta za kvalitetnim softverskim inženjeringom. Tokom godina, uspeli smo da izgradimo svoje ime u IT sektoru, beležeći konstantni rast u poslovanju, uz stalno povećavanje broja zaposlenih, što je rezultiralo proširenjem poslovanja i otvaranjem predstavništava u SAD-u, Zimbabveu, Austriji i Danskoj, tako da trenutno zapošljavamo blizu 100 radnika.

Naša misija je da učinimo tehnologiju delom vašeg poslovanja, ne i problemom istog. Sve sa ciljem povećanja profitabilnosti i efikasnosti kroz razvoj i implementaciju softverskih i tehnoloških rešenja.

Naša vizija je usmerena ka stalnom rastu i razvoju kao vodećeg provajdera usluga u oblasti IT tehnologija. U budućnosti, sebe vidimo kao sinonim za visoko kvalitetna biznis rešenja bazirana na proverenim vrhunskim tehnologijama.

Mi se zalažemo za:

  • Digitalnu Transformaciju umesto Digitalizacije

  • Tehnološko Partnerstvo umesto Outsourcing-a

  • Razvoj Celokupnog Rešenja umesto Izolovanih Tehnoloških Rešenja

Razvijen proces regrutacije omogućava nam angažovanje i zapošljavanje samo vrhunskih talenata. Mi ne pružamo ofšor ili usluge outsourcing-a, već se fokusiramo na stalni razvoj i jako obrazovanje. Naša in-house ekspertiza, lako prilagođavanje situaciji i rešavanje problema su rezultat konstantnog ulaganja u edukaciju naših timova.

Sve ovo su razlozi zbog kojih Ingsoftware stalno nastavlja da impresionira klijente i partnere iz različitih industrijskih vertikala, na svetskom nivou.