SPINFLY

O nama

Spinfly je inovacija na temu letećeg diska koji spaja letne karakteristike frizbija i obrtni moment spinera u malom formatu. Zbog većeg broja okretaja od frizbija (Frizbi ima 300 RPM – rotation per minute, a Spinfly 600 RPM) Spinfly je vrlo precizan u letu i pogodan je za rekreativnu i sportsku aktivnost gađanja na cilj ili dodavanja.

EDUKATIVNI i SPORTSKI ASPEKT:
Kroz nove nove načina bacanja letećeg diska djeca imaju priliku razviti osjećaj bolje koordinacije i mikro motorike pokreta.
U pripremi su mete za indoor i outdoor natjecanja u bacanju Spinfly-a što donosi obogaćenje rekreativno – natjecateljskih aktivnosti u školama. Trenutno se Spinfly u pripremi za nastavni proces i natjecanje u osnovnoj Waldorfskoj školi u Zagrebu, a prepoznat je kao inovacija i od učenika 5. razreda OŠ Ivan Goran Kovačić, također u Zagrebu.

BIORAZGRADIVOST:
U cilju nam je da Spinfly bude napravljen od 100% biorazgradivog materijala. U vidu su nam biorazgradivi materijali Apinat talijanske tvrtke API S.p.a ili materijal na bio osnovi od kukuruznog škroba i mekinja slovenskog proizvođača.

EKO IZNENAĐENJE:
U središtu biorazgradivih čepova nalazi se sjemenka iz koje nakon biorazgradnje može izrasti biljka ili cvijet.

BLOCKCHAIN TOKENIZACIJA:
Svaki fizički Spinfly proizvod sadrži unikatni ključ za Spinfly token. Instalacijom Waves Wallet-a može se pristupiti kriptovaluti koja je dodatna vrijednost Spinfly proizvodu u obliku kriptovalute koja u ostaje u posjedu čak i u slučaju gubitka ili biorazgradnje samog fizičkog proizvoda.

PLASMAN:
Dosadašnji naručitelji i kupci dolaze iz Slovenije, USA, Kanade, Njemačke i Hrvatske. Trenutni naručitelji i potencijalni naručitelji su nam: My Rent.hr (ZICER startup), Školska knjiga Zagreb, FUTURE 4.0 startup konferencija u Velenju, Slovenija, Summit Marketing Group, Seattle, USA i „Will it Launch“ – TV prodaja u Kansasu, USA.
U prodaji u Hrvatskoj je trenutno u trgovini Škrinjica d.o.o. u Zagrebu i preko naše web stranice: http://www.spinfly-x.com