DRÄXLMAIER Group

O nama

WE CREATE CHARACTER

Inovacije DRÄXLMAIER Group daju karakter prvoklasnim automobilima širom sveta. Kao partner istaknutih proizvođača automobila kao što su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porše, VW i visoko inovativni kalifornijski proizvođači, razvijamo i proizvodimo složene baterijske sisteme za elektro-mobilnost, sisteme električnih instalacija, centralne električne i elektronske delove i ekskluzivne enterijere.

Mi obezbeđujemo rešenja za celokupan proces, od idejnog rešenja, razvojnog i proizvodnog procesa, pa do dostave proizvoda našim kupcima po principu just-in-sequence. DRÄXLMAIER Group je jedan od najboljih 100 dobavljača automobilske industrije u svetu i posluje na više od 60 lokacija u preko 20 zemalja. Osnovan u Nemačkoj 1958, danas zapošljava više od 70.000 ljudi širom sveta. U 2018, naša kompanija je dostigla prodaju od 4.6 milijarde evra.

Fasciniranost automobilima je ono što označava naše proizvode i motiviše naše zaposlene. Strast prema automobilima i entuzijazam za bilo šta novo, čini njihovu posvećenost odličnim preduslovom za kontinuirano pronalaženje novih, inteligentnih i održivih načina za oblikovanje karaktera automobila.

U DRÄXLMAIER-u, mladi profesionalci mogu da grade karijeru u automobilskoj industriji. Oni sa radnim iskustvom će pronaći nove izazove i individualne načine za napredak u našoj kompaniji.

Kao porodična kompanija kojom upravlja vlasnik, osećamo posebnu obavezu prema našim zaposlenima. Uvereni smo da je odgovoran i dugoročni način razmišljanja od suštinskog značaja za ekonomski uspeh. Nudimo atraktivne pozicije, posebno u oblasti tehnologije, inženjeringa i informacione tehnologije.

Na www.draexlmaier.rs/beograd/karijera pronaći ćete sve informacije koje se tiču mogućnosti zaposlenja u DRÄXLMAIER Group. Za više informacija o organizaciji i proizvodima DRÄXLMAIER posetite: www.draexlmaier.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama:

LinkedIn  /  Facebook  /  Instagram

Atmosfera u kompaniji