DRÄXLMAIER GROUP

DRÄXLMAIER Group

WE CREATE CHARACTER

Inovacije DRÄXLMAIER Group daju karakter prvoklasnim automobilima širom sveta. Kao partner istaknutih proizvođača automobila kao što su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porše, VW i visoko inovativni kalifornijski proizvođači, razvijamo i proizvodimo složene baterijske sisteme za elektro-mobilnost, sisteme električnih instalacija, centralne električne i elektronske delove i ekskluzivne enterijere.

Mi obezbeđujemo rešenja za celokupan proces, od idejnog rešenja, razvojnog i proizvodnog procesa, pa do dostave proizvoda našim kupcima po principu just-in-sequence. DRÄXLMAIER Group je jedan od najboljih 100 dobavljača automobilske industrije u svetu i posluje na više od 60 lokacija u preko 20 zemalja. Osnovan u Nemačkoj 1958, danas zapošljava više od 70.000 ljudi širom sveta. U 2018, naša kompanija je dostigla prodaju od 4.6 milijarde evra.

Fasciniranost automobilima je ono što označava naše proizvode i motiviše naše zaposlene. Strast prema automobilima i entuzijazam za bilo šta novo, čini njihovu posvećenost odličnim preduslovom za kontinuirano pronalaženje novih, inteligentnih i održivih načina za oblikovanje karaktera automobila.

U DRÄXLMAIER-u, mladi profesionalci mogu da grade karijeru u automobilskoj industriji. Oni sa radnim iskustvom će pronaći nove izazove i individualne načine za napredak u našoj kompaniji.

Kao porodična kompanija kojom upravlja vlasnik, osećamo posebnu obavezu prema našim zaposlenima. Uvereni smo da je odgovoran i dugoročni način razmišljanja od suštinskog značaja za ekonomski uspeh. Nudimo atraktivne pozicije, posebno u oblasti tehnologije, inženjeringa i informacione tehnologije.

Na www.draexlmaier.rs/beograd/karijera pronaći ćete sve informacije koje se tiču mogućnosti zaposlenja u DRÄXLMAIER Group. Za više informacija o organizaciji i proizvodima DRÄXLMAIER posetite: www.draexlmaier.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama:

LinkedIn  /  Facebook  /  Instagram

2020-02-27T15:55:41+00:00