Humanitarni online turnir u Counter Strike-u 4. i 5. aprila

Otvoren je poziv svim IT kompanijama da se pridruže i podrže humanitarni Counter Strike Turnir (CS:GO) koji za cilj ima prikupljanje sredstava za pomoć organizacijama koje pomažu zdravstvene radnike i naujgroženije grupe ljudi u našem društvu pogođene pandemijom.

Svi koji budu učestvovali moći će da se druže, vežbaju mentalne kapacitete i fokus, a istovremeno osvajanjem nagrada pomognu nekom kome je to, u novonastaloj situaciji, najpotrebnije. Inicijalni nagradni fond koji su obezbedili organizatori je 1 000 000 dinara.

Turnir se održava 4. i 5. aprila, a sve zainteresovane kompanije mogu prijaviti svoje timove do 3. aprila. Više informacija o prijavi pogledajte na zvaničnoj stranici.

Pravila za prijavu timova

Prilikom prijave timova, kompanije treba da imaju na umu sledeća pravila:

  • Svaka kompanija može da prijavi najviše tri tima;
  • Svaki tim može da ima najviše 5 članova;
  • Rok za prijavu je petak, 3. april.

Poziv za donacije

Kompanije takođe mogu učestvovati i doniranjem nekog novčanog iznosa koji će biti dodat nagradnom fondu, koji će biti usmeren tamo gde je najpotrebnije – za pomoć zdravstvenim radnicima, najpogođenijim gradovima i organizacijama koje pomažu najugroženije grupe.

Inicijativa za oganizacijom turnira dolazi iz kompanije Quantox Technology koji kažu da su ovim turnirom želeli da naprave nešto što će nas u vreme socijalnog distanciranja malo zbližiti, oraspoložiti i zabaviti, a sve sa ciljem da na taj način doprinesemo zajednici.