LEVEL UP

Škola Level up osnovana je 2013. godine sa ciljem koji je i danas ostao isti – da omogućimo našim polaznicima kvalitetno obrazovanje po najvišim standardima i da potpomognemo razvoj IT sektora u Nišu. Pored obrazovanja, naša želja je da svim našim sadašnjim i bivšim polaznicima budemo podrška i pomoć na putu ka usavršavanju.

Svojim idejama i vizijama, neprestanim napredovanjem i usavršavanjem, kako zaposlenih tako i polaznika, privlačimo polaznike širom cele Srbije.

Svim polaznicima nudimo efikasna i lako primenljiva znanja i veštine kroz pažljivo osmišljene, najnapredne kurseve iz oblasti programiranja i dizajna. Činjenica da našu školu godišnje završi oko 120 polaznika je potvrda da je naš trud primećen a kvalitet prihvaćen od strane polaznika.

Kako volimo da ispoštujemo sve naše polaznike, kao i one koji nisu u mogućnosti da pohađaju tradicionalnu nastavu, spremili smo i online kurseve.

Pozivamo vas da nas posetite na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, u moderno opremljenom prostoru da zajedno menjamo, unapređujemo i gradimo IT sliku današnjice. Dobro došli u Level up, vašu školu!