HELLOWORLD
Kancelarije: Subotica

O nama

Zdravo svete!

Kako je sve počelo? Pre sedam godina, nekoliko štrebera je na repeat puštalo pesmu „trebalo bi da napravimo sajt za zapošljavanje IT-evaca“ (svom menadžmentu). Nažalost, nisu shvatili da su bili zaboravili da uključe zvučnike. Ali onda, odjednom – ŠSŽTSID*.

* Čuveni stari akronim – Šta su želeli, to su i dobili. 🙂

Danas smo najveća IT zajednica u Srbiji i vodeća lokacija za zapošljavanje IT kandidata. Naša misija je da okupljamo IT zajednicu, ubrzamo i olakšavamo procese zapošljavanja u IT industriji i podižemo transparentnost domaćeg IT tržišta rada. Trudimo se da kandidatima obezbedimo što veći broj ponuda za zaposlenje, na svim vrstama IT pozicija i bez obzira koliko iskustva trenutno imaju.

Platforma IT Insajder je prva ovog tipa na domaćem IT tržištu koja omogućava svim zainteresovanima da se informišu o poslodavcima u IT industriji i pročitaju iskustva o radu, iskustva sa razgovora za posao, kao i da upoređuju različite kompanije. Prilikom pisanja komentara, bivši i sadašnji zaposleni anonimno ocenjuju opšti utisak o kompaniji, mogućnost napredovanja, beneficije koje poslodavac pruža i definišu pozitivne i eventualne negativne strane rada, kao i iskustva koja su imali na intervjuima za posao u ovim kompanijama. Prošle godine smo započeli i sa prikupljanjem plata u IT kompanijama i tako ovaj deo stranice učinili još informativnijim.

AltTab je prva i najveća platforma ove vrste na domaćem IT tržištu koja pruža mogućnost iskusnim IT profesionalcima da dobijaju isključivo ponude poslova od poslodavaca koji im odgovaraju.

Istovremeno, poslodavcima pružamo niz mogućnosti da oglase svoje otvorene radne pozicije na našem sajtu, kao i paletu naprednih rešenja kada je u pitanju employer branding usmeren ka IT zajednici.

WEBSITE:  www.helloworld.rs

Kultura i vrednosti kompanije
  • Naši digitalni proizvodi su kvalitetni, funkcionalni i efikasni.
  • Inoviramo kako bismo našim korisnicima olakšali put do posla.
  • Agilni smo i prilagođavamo se potrebama tržišta i naših korisnika.
  • Predano podižemo transparentnost domaćeg IT tržišta rada.
  • Integritet nam je prioritet.
  • Naše korisnike držimo kao malo vode na dlanu 🙂
Atmosfera u kompaniji