HELLOWORLD
Kancelarije: Subotica

O nama

Daleko u neistraženim zaleđima jedne zabačene oblasti zapadnog spiralnog kraka IT Galaksije nalazi se plavo-beli sajt HelloWorld.rs, lansiran davne 2015. godine. Svega troje neumornih ekscentrika ga je vaspitalo i dizalo na noge. Danas ga neguje petoro vizionara, koji ozbiljno shvataju svoju misiju menjanja statusa quo na domaćem IT tržištu.

Na sajtu se svakodnevno postavljaju IT oglasi za posaonajave dešavanja i aktuelnosti iz IT sveta, a korisnici imaju priliku i da napišu svoja iskustva o radu ili sa intervjua u IT kompanijama (IT Insajder). Štedimo vreme za informisanje o poslodavcu, jer smo za svaku kompaniju prikupili javno dostupne podatke – čime se bave, kakve su im finansije i broj zaposlenih, kako im izgledaju prostorije, gde se nalaze… I time želimo da vam ubrzamo i olakšamo odluku da li je neki poslodavac dovoljno zanimljiv za vas.

2017. godine pokrenuli smo altTab – prvi domaći servis koji obrće proces zapošljavanja. altTab omogućava kandidatima kontakt sa poslodavcima koji su u mogućnosti da ispune njihove uslove, a poslodavcima da na brži i lakši način dođu do kvalitetnih kandidata.

Oprobali smo se i u režiserskim vodama – snimamo video sadržaj o IT kompanijama, sa ciljem informisanja kandidata i demistifikovanja procesa selekcije, timova, organizacije rada i vrednosti u domaćim kompanijama.

I tu se ne zaustavljamo 🙂 To be continued…

WEBSITE:  www.helloworld.rs

Kultura i vrednosti kompanije
  • Naši digitalni proizvodi su kvalitetni, funkcionalni i efikasni.
  • Inoviramo kako bismo našim korisnicima olakšali put do posla.
  • Agilni smo i prilagođavamo se potrebama tržišta i naših korisnika.
  • Predano podižemo transparentnost domaćeg IT tržišta rada.
  • Integritet nam je prioritet.
  • Naše korisnike držimo kao malo vode na dlanu 🙂
Atmosfera u kompaniji