INTELISALE
Kancelarija: Beograd (Dedinje)

Pronađi nas na društvenim mrežama:

O nama


INTELISALE je srpska IT kompanija koja je razvila sopstveni proizvod namenjen poboljšanju prodajnih rezultata svojih klijenata. Još od 2015. Intelisale je stekao poverenje renomiranih kompanija, svetskih lidera u svojim branšama, da poboljša performanse svakog prodavca, ali i ukupne organizacijske ciljeve.

Intelisale pruža savremenu, sveobuhvatnu, ali i fleksibilnu platformu koja se prilagođava zahtevima kupaca. Platforma se naziva „all-in-one” odnosno „sve u jednom“ jer lako pokriva sve prodajne procese. U pitanju je modularna platforma koja pokriva sve prodajne kanale, bez obzira da li se radi o maloj, rastućoj ili velikoj kompaniji.

Podržava terensku i telefonsku prodaju, merchandising, pametno planiranje ruta, praćenje tržišta, e- trgovinu, a zahvaljujući veoma detaljnoj analitici i izveštavanje prilagođeno različitim hijerarhijskim nivoima. Namenjen je svim kompanijama koje se bave prodajom, prodajnim promocijama i distribucijom, jer je pravo rešenje za predstavnike prodaje na terenu, agente telefonske prodaje ili prodavce u objektu. Pored direktnog poboljšanja prodaje, ovaj alat značajno unapređuje proces donošenja odluka, te je vrlo koristan menadžmentu kompanije.

Stvaramo proizvod koji je zaista potreban našim kupcima i uvek idemo korak dalje jer volimo da naše inovacije našim klijentima daju dodatnu vrednost. Prateći njihove potrebe, unapređujemo celokupno poslovanje naših klijenata, a ne samo prodajne rezultate. Mi smo mlad i energičan tim koji znanje voli deliti s drugima, kao i strast za poslom.

Atmosfera u kompaniji