Senior UX Dizajner

SAGA

Designer
Beograd, Srbija
Postavljeno pre 3 meseca

IT’s not about technology, IT’s about PEOPLE!

Znanja i iskustva koja smo od osnivanja 1989. godine zajedno sticali i jedni sa drugima nesebično delili doveli su Sagu na poziciju lidera u domenu digitalne transformacije. Zahvaljujući partnerstvu sa preko 70 renomiranih imena iz ICT industrije, rasli smo i razvijali se tako da smo danas nezaobilazna stanica na putu ka unapređenju poslovanja za veliki broj klijenata.

Naš fokus na razvoj i implementaciju inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate.

Zahvaljujući ekspertizi naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i upotrebi najnovijih tehnoloških dostignuća već godinama implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i prave razliku.

Senior UX Designer
to join our team in Belgrade

Dizajner interakcije: obavlja zadatke kao što su određivanje strukture elemenata i stranica u aplikaciji, kao i toka korisnika kroz istu (page curls, sliding windows itd.);

Arhitekta sadržaja: fokusiran na zadatke kao što su organizacija sadržaja aplikacije, imenovanje glavnih stranica i dijaloga i način orijentacije i pretrage u aplikaciji;

Korisnička analitika: obuhvata zadatke prikupljanje podataka i analiziranja ponašanja korisnika u cilju razumevanja načina korišćenja proizvoda; Vizuelni dizajner: fokusira se na tipografiju, dizajn layouta, boje, grafiku, vizualne efekte, slike, teksture, ukupan ton i doživljaj korisničkog iskustva;

Potrebne kvalifikacije:

Obavezno: Photoshop

Poželjno: Sketch, InDesign, Illustrator

Poznavanje web platforme: HTML, CSS,

kao i web layout sistema: Flexbox, Bootstrap, poželjno CSS Grid

Lične osobine:

Samostalna osoba sposobna za timski rad, sa izraženom željom za učenjem i usavršavanjem, pozitivnim stavom prema klijentima i kolegama i profesionalnim odnosom prema poslu.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU POZICIJU I IMATE TRAŽENE KVALIFIKACIJE, PRIJAVITE SE TAKO ŠTO ĆETE NAM POSLATI SVOJ CV NA E-MAIL ADRESU HR@SAGA.RS, SA NAZIVOM RADNOG MESTA U NASLOVU PORUKE.

Job Features

Job CategoryUI / UX