TNATION

TNATION

TNation je mlada kompanija sa velikim ambicijama. Bavimo se razvojem softvera za vodeće fime iz Severne Amerike i Zapadne Evrope.

Od osnivanja pa do danas, svojom predanošću i kvalitetom rada opravdali smo poverenje naših klijenata. U prilog tome govori naš konstantan rast i broj uspešno završenih, ali i novih projekata.

Našim klijentima nudimo usluge developmenta, quality assurance-a i sap konsaltinga.

Fokusirani smo na usluge i tehologije koje će klijentima omogućiti konkurentnost i ubrzati njihov uspeh. Platforme na kojima radimo su Web, Desktop, Android, iOS, Windows Phone, a tehnologije: Java, C#, .Net, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, Objective C, Typo 3, Magento, Word Press. Zanimljivost projekata nam ne manjka: razvijamo softvere za oftalmologiju, hotelijerstvo, transport nafte, softver uređaja za slepe i slabovide i mnoge druge.

Negujemo timski duh i prijateljsku atmosferu. Podstičemo zaposlene na konstantan profesionalni razvoj, pružamo mogućnost sertifikacije i pohađanje stručnih treninga i obuka. TNation Akademija predstavlja važan deo našeg rasta i razvoja.

U okviru Akademije organizujemo interna predavanja, kurseve i workshop-ove. Osnovni i napredni kursevi iz raznih popularnih tehnologija (C#, Java, JavaScript, Angular, PHP, Quality Assurance) okupljaju svake godine preko 100 polaznika. Predavači su naši senior developeri i spoljni saradnici – eksperti iz različitih IT sfera.

Veliki benefit za naše zaposlene predstavlja upravo mogućnost besplatnog pohađanja ovih kurseva, kao i odabir tematike internih workshop-ova, u skladu sa njihovim interesovanjima i daljim usavršavanjem.

Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu – često odmeravamo snage u gaming roomu, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.

Naš tim čini preko 100 developera, inženjera, dizajnera i QA agenata.

Dominantna odlika naših zaposlenih je posvećenost ka istom cilju. Svi smo deo TNation porodice i vodimo računa jedni o drugima.

2018-03-07T11:30:35+00:00