VIVIFY IDEAS

O nama

Vivify Ideas se bavi razvojem softvera za strane i domaće klijente. Kompanija je osnovana 2013. godine u Novom Sadu i u prethodnih pet godina, učestvovali smo u izradi softvera za industrije kao što su zdravstvo, nekretnine, marketing i logistika. Projekti su uključivali korišćenje raznovrsnih tehnologija, izradu frontend i bekend rešenja, kao i razvoj celih web aplikacija, ekstenzija za postojeći softver i našeg softvera za upravljanje projektima – VivifyScrum.

Vivify Ideas je od samog početka zamišljena kao kompanija gde zaposleni nisu ukalupljeni u uloge koje dobijaju pri zaposlenju, već kao mesto gde svi mogu da usavršavaju svoje znanje i pritom preuzimaju sve zahtevnije i odgovornije role.  

Kako bi se ovo omogućilo, kompanija Vivify Ideas je organizovana u vidu autonomnih timova gde svako ima priliku da iskaže svoje mišljenje i preuzme odgovornost za određeni deo funkcionisanja kompanije. Pored ovoga, kompanija direktno ulaže sredstva u nove tehnologije i opremu, literaturu i profesionalno usavršavanje svojih zaposlenih, finansirajući učestvovanje na domaćim i inostranim konferencijama, kao i kurseve po želji zaposlenih.

Kompanija Vivify Ideas je takođe potpuno transparentna po pitanju svojih finansija i zaposleni znaju tačno kako se koriste kompanijska sredstva. Određeni deo ukupnog profita kompanije se dodaje zaposlenima kao bonus na platu, dok se jos jedan deo ulaže u unapređivanje radnog prostora i sveukupnih uslova za rad zaposlenih.

Atmosfera u kompaniji