enjoy.ing

ENJOY.ING

enjoy.ing i youngculture Romania su deo švajcarske NSM engineering grupe sa sedištem u Cirihu, koja okuplja iskusne timove softverskih inženjera u Beogradu, Nišu i Jašiju.

U našim razvojnim centrima gde radi više od 200 zaposlenih, razvijamo kompleksna softverska rešenja za renomirane klijente iz Zapadne Evrope, pretežno sa nemačkog govornog područja. Vodimo se potrebama klijenata i obezbeđujemo rešenja koja direktno zadovoljavaju potrebe tržišta na kom posluju.

enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja.

Kao rezultat stalne potrage za najboljim mogućim rešenjem na zahteve naših klijenata, stručnost naših inženjera konstantno raste. Bez obzira da li je Frontend ili Backend, baze podataka ili sistemsko rešenje, mi se uvek trudimo da pružimo najbolje u datom trenutku. Koristimo najnovije trendove u tehnologijama kao što su Java, .NET, ColdFusion, PHP, Front-end tehnologije (JavaScript, HTML, CSS…), itd.

Naši klijenti dolaze iz različitih industrija i čine ih najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio industrije.

Kada kažemo „enjoy.ing“, prvo na šta pomislimo su ljudi. Zadovoljni i motivisani. Pažljivo odabrani iskusni inženjeri, povezani strašću prema onome što rade. Timski igrači, ali i pojedinci sa svojim specifičnostima što ih čini nezamenljivim delom tima.

Dajemo sve od sebe da kreiramo radno okruženje u kome bismo uživali u svakodnevnom radu.

Naši zaposleni su uključeni u kreativne i izazovne internacionalne projekte, a mi im pružamo odlične uslove rada, obuke i mogućnosti razvoja.

Uživamo u softverskom inženjeringu! A ti?

E-mail: jobs@enjoying.rs, internship@enjoying.rs

Facebook: www.facebook.com/enjoying.rs

Linkedin: www.linkedin.com/company/enjoy-ing

Instagram: www.instagram.com/enjoyingwork

2020-03-02T13:40:31+00:00