enjoy.ing

enjoy.ing je švajcarska firma koja zapošljava preko 250 softverskih inženjera na tri lokacije u Srbiji – u Beogradu, Nišu i Kragujevcu.

Naše kolege imaju stalnu priliku da se profesionalno usavršavaju. Bez obzira da li je u pitanju Frontend ili Backend, baze podataka ili sistemsko rešenje, mi se uvek trudimo da pružimo najbolje u datom trenutku. Pratimo najnovije trendove u preko 200 tehnologija, kao što su Java, .NET, ColdFusion, PHP, veb i mobilne tehnologije i administracija baze podataka. Koristimo Agile Development (SCRUM), ali i Waterfall metodologije.

Razvijamo kompleksna softverska rešenja za renomirane klijente iz Zapadne Evrope, pretežno sa nemačkog govornog područja, koje čine najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio-industrije.

Zajedno sa kolegama iz youngculture Romania i kolegama iz švajcarske NMS Engineering grupe, kreiramo različita softverska rešenja, prilagođavajući proces implementacije i razvoja softverskih rešenja potrebama klijenta: od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja.

Kada kažemo enjoy.ing, prvo pomislimo na ljude. Zadovoljne i motivisane. Pažljivo odabrane iskusne inženjere, povezane strašću prema onome što rade. Timske igrače, ali i pojedince sa svojim specifičnostima koje ih čine nezamenljivim delom tima. Kreativce za koje jedan uspešno završen projekat ne predstavlja kraj, već početak jednog izazova. Izazova novog projekta. Projekta koji će ih odvesti u novu oblast i dati im šansu da uživaju u onome što najbolje znaju – inženjeringu.

Dajemo sve od sebe da kreiramo radno okruženje u kome bismo uživali u svakodnevnom radu, usput pružajući odlične uslove rada, obuke i mogućnosti razvoja.

Mi uživamo u softverskom inženjeringu! A ti?

Ako želiš da se priključiš našem timu, poseti https://www.enjoying.rs/open-positions/ ili nam piši na jobs@enjoying.rs.

2020-09-16T17:29:11+00:00