SONECO

O nama

Mi smo kompanija koja se bavi razvojem softvera i konsultacijama iz oblasti ICT-ja, sa sedištem u Srbiji. Od 2006. godine smo konstantno rasli, fokusirajući se na kvalitet, zadovoljstvo klijenata i izgradnju snažnih odnosa sa partnerima. Naša najbolja preporuka je niz uspešno realizovanih projekata, implementiranih u različitim industrijskim vertikalama i snažna referenc lista visoko relevantnih klijenata. Takođe, radimo na razvoju sopstvenih proizvoda i veoma smo strastveni kada su oni u pitanju. Naša istinska potreba je da vodimo računa o našim zaposlenima, stvarajući prijateljski, saosećajni i topli ambijent.

Naša Vizija je da budemo međunarodno priznati kao profesionalni i pouzdani ICT partner i lider u izgradnji novih tehnologija.

Naša Misija je istinska posvećenost izvrsnosti u izgradnji boljih praksi i viših standarda poslovanja, kako bi osigurali napredak pojedinaca, kompanije, njenih partnera, iz naše zemlje i regiona.

Vrednosti koje negujemo:

Za nas je presudno da se povežemo, da možemo da komuniciramo i sarađujemo iskreno i produktivno.

Uzajamno poverenje i vera u ono što radimo, i kako to radimo, čini nas ponosnim i sigurnim da smo na pravom putu.

Stalnim istraživanjem postajemo otvoreni i inovativni, tako konstantno učimo i usavršavamo se. Traganje za znanjem i stručnošću je ključni pokretač naših zaposlenih i kompanije.

Zabava je veliki deo našeg procesa povezivanja i poverenja, omogućava nam da budemo društveni i veseli zajedno, konačno oslobađajući našu kreativnost.

Posvećenost profesionalnom i poslovnom integritetu svakog zaposlenog i naše kompanije u celini, čini nas fokusiranim na pružanje najboljih rešenja našim klijentima, koristeći najnovije tehnologije.

WEBSITE:  https://soneco.rs/

Atmosfera u kompaniji