VICERT

VICERT

Mi smo američka kompanija, sa sedištem u San Francisku a razvojnim centrom (Pamet d.o.o) u Beogradu, lokalitet Sava Centar. Sa više od 300 zdravstveno- tehnoloških rešenja u poslednjih 18 godina, naša duboka ekspertiza u razvoju softvera nam omogućava da klijentima napravimo neke od najboljih proizvoda u zdravstvenoj industriji. Dakle, od pohranjivanja koda na flopi diskovima do sada u “oblacima” svedočili smo usponu tehnološke revolucije kako u Americi tako i u Srbiji.

Budući da smo prisutni u IT zajednici protekle dve decenije, shvatili smo da je jedna od glavnih karakteristika koju treba negovati – RAST. Rast može značiti da pokrivamo veći broj tehnologija, ljudi, projekata, klijenata – ali shvatili smo da je najvažnije stvaranje okruženja u kojem ljudi mogu rasti. Kako bismo pomogli našim ljudima da rastu svojim tempom stvorili smo personalizovan put karijere. Put karijere predstavlja sporazum između osobe i njegovog mentora u kojem se definišu veštine, pozicija, odgovornosti i tempo kojim osoba želi da raste i lično, i na projektu i u kompaniji (ne mora svaki developer da izraste u menadžera, već u još boljeg developera). Još jedna karakteristika koju smo prepoznali kao važnu za dugovečnost u industriji je deljenje istih vrednosti.

Naše vrednosti na radnom mestu postavile su ton kulture naše kompanije i definisale iskustvo koje klijenti imaju u radu sa našim timom.

1. Uspeh klijentaPreduzimamo akcije s uspehom klijenta na umu

Pomaganje klijentu da identifikuje ono što im je zaista potrebno, čak i izvan njihovog početnog koncepta. Primenjujemo proaktivan pristup prilikom projektovanja, izgradnje i implementacije svakog rešenja.

2. Ponos “majstorstva”stvaramo magiju, pravimo rešenja kojima se ponosimo

Ponosni smo na ono što radimo, stvaramo visoko kvalitetna rešenja s velikom pažnjom na detalje i isporučujemo na vreme i u okviru budžeta.

3. FleksibilnostPrihvatite promenu

Veliku vrednost pripisujemo fleksibilnosti jer razumemo naše klijente, a promene u njihovom poslovanju mogu biti svakodnevne.

4. Žeđ za znanjemOno što radimo je ono što jesmo

Svako od nas, i pojedinačno i kao tim, vođen je jakom unutrašnjom željom za učenjem. Sticanje novih veština i širenje dubine naše stručnosti svakodnevno je ono što nas čini zadovoljnim.

5. Otvorena komunikacija (Timski duh) – Govorite, slušajte, poštujte i poštujte se

Ključ našeg uspeha je otvorena komunikacija i diskusija između svih u kompaniji, bez obzira na poziciju, mandat ili stepen profesionalnog iskustva, ali uvek sa snažnim fokusom na etiku, marljivost, uzajamno poštovanje, poverenje i lični integritet.

6. Zadovoljstvo – Rad koji obavljamo treba da bude smislen i ispunjen tako da može stvoriti jasan smisao za svrhu i pozitivno iskustvo u produktivnom i prijateljskom okruženju.

Ako vam sve ovo zvuči interesantno, i želite da rastete sa nama, ili možda proverite koliko je sve ovo tačno 😉 obratite se Emi preko hr@vicert.com

WEBSITE:  lokalni: https://vicert.rs/ ; globalni: https://vicert.com/ 

2020-02-27T16:16:21+00:00