OPTIMAL SYSTEMS

O nama

OPTIMAL SYSTEMS osnovan je u Berlinu 1991. Tamo su locirani razvoj softvera proizvodnih linija enaio® i yuuvis®, kao i menadžment.

Već skoro 30 godina OPTIMAL SYSTEMS podržava kompanije i javne institucije iz širokog spektra sektora – od energetske industrije, preko zdravstvenog sektora, do uslužnog sektora. Naše poznavanje specifičnih izazova svakog individualnog sektora i individualnih potreba naših mušterija čini nas pouzdanim, kompetentnim i iskusnim partnerom.

Kompanije OPTIMAL SYSTEMS grupe locirane su u Nemačkoj, austrijskoj Švajcarskoj i Srbiji. One imaju regionalne fokuse ili sektorski fokus i odgovorne su za prodaju, kao i za konsultantske usluge našim mušterijama.

OPTIMAL SYSTEMS je otvorio kancelariju u Beogradu 2018. godine i ona je od tada u stabilnom porastu, sa jakim fokusom na svoje zaposlene kao glavnu vrednost kompanije, zbog čega je postala jedan od najpoželjnijih poslodavaca u regionu.

U 2020. OPTIMAL SYSTEMS se pridružio Kyocera Document Solutions grupi, koja pripada Kyocera grupi.

Sam OPTIMAL SYSTEMS ima više od 500 zaposlenih u DACH regionu i Beogradu i njegov softver pomaže kompanijama širom sveta u digitalnom arhiviranju, menadžmentu dokumenata i digitalnim procesima rada.

Atmosfera u kompaniji