Online ITkonekt

Neposredno pred ITkonekt događaj 2016-te godine, organizovali smo regionalni online događaj: Online ITkonekt. Ovaj događaj se održavao na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi, gde su posetioci mogli da prošetaju kroz četiri virtuelna sprata: IT job fair floor, Gaming floor, Edu floor i Startup floor.

Na Job floor spratu su posetioci mogli da naprave virtuelnu turu kroz najbolje IT kompanije u regionu i vide koje nove poslove oni nude i kako izgleda raditi kod njih. Na Gaming flooru su mogli da isprobaju nove igrice i da se dobro zabave, a na Startup flooru da se upoznaju sa nekim novim idejama i projektima u IT-ju, kao i da ostvare mnogo novih kontakata.

Na EDU flooru su se predstavile edukativne ustanove i IT organizacije. Pored ova četiri floora, posetioci su imali priliku da zavire u virtuelnu salu i prate online konferenciju, gde su nam se uživo uključivali IT stručnjaci iz celog sveta iz kompanija poput IBM-a, LinkedIna, ali i korisna predavanja stručnjaka sa regionalne IT scene.